Werkwijze S4B

Onze werkwijze of beter gezegd ons product of onze dienst is datgene wat u vraagt. Op internet circuleren veel tools en is veel software voorhanden waarmee u websites, webapplicaties en webwinkels kunt maken. Het nadeel is echter dat u veel functionaliteit krijgt die u niet gebruikt en dat niet alle functionaliteit in deze oplossingen zit. Natuurlijk is het mogelijk om deze functionaliteit bij te bouwen maar in veel gevallen is de ontwikkeltijd voor de gehele oplossing korter.

Een ander veelvoorkomend probleem is de vindbaarheid op internet. Met veel tools e.d. is het niet mogelijk om de title tags en meta tags aan te passen en daarmee wordt de site slecht of niet gevonden.

Veel mensen denken dat het veel tijd kost en kostbaar is om maatwerksoftware te laten bouwen maar volgens ons is dit is niet zo. De meeste tijd gaat zitten om de functionaliteit helder te krijgen. Dit traject moet altijd doorlopen worden ongeacht de software die gebruikt gaat worden. Zodra de klant met de software gaat werken komen ze er pas echt achter wat er allemaal mogelijk is. Het gevolg is vaak een nieuw project of diverse aanpassingen.

Het is dus van essentieel belang om de wensen en eisen in het begin van het traject helder te krijgen.

Ons doel is om de functionaliteit te bieden die u vraagt maar ook om eerlijk te zijn. Vandaag de dag is alles te automatiseren maar daar zit wel een prijskaartje aan. In de meeste gevallen is de 80/20 regel van toepassing en dat wil zeggen dat met 20% van de totale investering 80% van de functionaliteit gedekt is.  


Contact

S4B
Zandstraat 51
4921 SL Made

+31(0)162-681062
+31(0)6-37167719

Henny@vanosta.com

www.s4b.nlDiensten

Internet
- Social Media
- Webdesign
- Webdevelopment

- Webapplicaties
- Hosting

ICT Diensten
- Project Management
- Interim management
- ICT Advies
- VOIP

Sales & Marketing
- Sales
- (online) Marketing
- Business Development

Presentatie
- DTP
- Grafisch Design
- Logo's
- Huisstijlen
- Foto & Film
- Bedrijfspresentaties.

Tweets