Website ontwikkeling in Drimmelen

Bent u op zoek naar een website voor uw bedrijf of vereniging in Drimmelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bouwen uw website op maat en u hoeft geen concessies te doen als het om design en functionaliteit gaat. Wij verzorgen het design en voorzien elke website van ons eigen contentmanagementsysteem. Door middel van het contentmanagementsysteem kunt u zelf de tekst op de website eenvoudig aanpassen. U kunt zelf afbeeldingen en documenten uploaden en deze via de website aan uw klanten aanbieden. Het is uiteraard mogelijk om ook gedeeltes van de website te beveiligen met een login en wachtwoord.  

De nieuwste websites zijn responsive en dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het device waar de website op weergegeven moet worden. Uw website wordt goed en leesbaar weergegeven op verschillende apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en natuurlijk de vertrouwde desktop. Om een beeld te krijgen hoe een responsive website werkt dan kunt u deze website openen op diverse devices.

Het komt steeds vaker voor dat er aanvullende functionaliteit nodig is zoals een webwinkel, koppelingen met social media of bijvoorbeeld een online bedrijvengids. Voor alle toepassingen hebben we diverse modules ontwikkeld en op dit moment hebben we modules voor bijvoorbeeld een webwinkel, een online verhuurmodule (Planmanager), ledenadministratie en bedrijvengids. De modules kunnen we eenvoudig in uw website integreren. 

Één van onze specialiteiten is het koppelen van systemen. Stel u heeft een verhuurbedrijf met een online verhuurmodule of u heeft een webwinkel en u wilt de facturen automatisch doorsturen naar uw boekhoudsoftware dan komen we graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ondanks dat wij werken voor bedrijven door heel Nederland en enkele bedrijven in het buitenland zijn de meeste van onze klanten gevestigd in Noord Brabant. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in :

Drimmelen Made
Breda Oosterhout


Contact

S4B
Zandstraat 51
4921 SL Made

+31(0)162-681062
+31(0)6-37167719

Henny@vanosta.com

www.s4b.nlDiensten

Internet
- Social Media
- Webdesign
- Webdevelopment

- Webapplicaties
- Hosting

ICT Diensten
- Project Management
- Interim management
- ICT Advies
- VOIP

Sales & Marketing
- Sales
- (online) Marketing
- Business Development

Presentatie
- DTP
- Grafisch Design
- Logo's
- Huisstijlen
- Foto & Film
- Bedrijfspresentaties.

Tweets