Realisatie website.

U wilt een website ? S4B helpt u met de registratie van een domeinnaam, de hostingpartij en de realisatie van de site. M.b.t het design kunnen we uw website bouwen zoals u hem hebben wilt. Alle sites worden letterlijk gebouwd zonder daarbij gebruik te maken van tools e.d. Natuurlijk wilt u later wel teksten en plaatjes kunnen aanpassen en daarvoor maken we gebruik van Blogger. Dit CMS of eigenlijk moeten we zeggen deze Blogsoftware is van Google en dat is goed voor de SEO (de vindbaarheid van uw site). Koppelingen naar Social Media, contactpagina's en diverse formulieren kunnen we integreren geheel naar wens van de klant. U heeft al een complete website vanaf :
  €450,00

Webwinkel.

U wilt u producten verkopen via internet ? U heeft wel of geen website ? Of u nu wel of geen website heeft S4B helpt u graag bij de realisatie van uw eigen webshop. Ook voor de online winkel telt dat S4B alle modules zelf heeft gebouwd dus alles is mogelijk. Als u veel artikelen in de winkel wilt verkopen zit u er natuurlijk niet op te wachten om alle artikelen handmatig te moeten invoeren en ook daarbij kan S4B u prima adviseren. T.b.v. de online betalingen is S4B Mollie Ideal Business Partner en als u net start wilt u natuurlijk geen hoge abonnementskosten hebben. Met Mollie als betaalmodule kunnen we eenvoudig starten en betaald u maar €0.99 per transactie. Als u later meer transacties krijgt kunnen we het abonnement altijd aanpassen. Een complete website + webwinkel heeft u al vanaf :
€950,00

DigiMarina

DigiMarina is een product van S4B en is nog steeds in ontwikkeling. De meeste havens hebben nog geen havenmanagementsysteem en dat merken we omdat we elke maand diverse aanvragen krijgen en regelmatig ons product moeten presenteren. Geen haven is hetzelfde en bekijken we per haven welke functionaliteit nodig is. Natuurlijk kun je alle functionaliteit in één pakket stoppen maar het gebruik van de software moet wel simpel en overzichtelijk blijven. DigiMarina is opgebouwd uit diverse modules en per haven bepalen we in overleg welke modules we inzetten. Daarnaast kunnen we de modules geheel op maat aanpassen aan de functionaliteit van de klant. Indien u geïnteresseerd bent in DigiMarina neem dan contact met ons op en graag geven wij een presentatie van DigiMarina bij u in de haven.

Projectwerk / Interim

Naast het bouwen van websites en webwinkels verzorgen we projectwerk of worden we ingehuurd op interim basis. Dit kan voor o.a. programmeerwerk (PHP,HTML,CSS,MYSQL,Javascript,XML), Social media en voor werkzaamheden op ICT vlak. Ons tarief hangt af van de duur van de opdracht en of de werkzaamheden op locatie moeten worden uitgevoerd.

Contact

S4B
Zandstraat 51
4921 SL Made

+31(0)162-681062
+31(0)6-37167719

Henny@vanosta.com

www.s4b.nlDiensten

Internet
- Social Media
- Webdesign
- Webdevelopment

- Webapplicaties
- Hosting

ICT Diensten
- Project Management
- Interim management
- ICT Advies
- VOIP

Sales & Marketing
- Sales
- (online) Marketing
- Business Development

Presentatie
- DTP
- Grafisch Design
- Logo's
- Huisstijlen
- Foto & Film
- Bedrijfspresentaties.

Tweets